Onze diensten

Wil je hulp bij je huishouden maar weet je nog niet welke diensten er mogelijk zijn met dienstencheques? Hier heb je een overzicht van alle diensten die wij voor jou kunnen verwezenlijken. 

Hulp bij het poetsen van je woning

Poetsen is één van de diensten die mogelijk zijn met dienstencheques. Stof afnemen, stofzuigen, dweilen,... er kruipt veel tijd in het proper houden van je woning. Tijd die je soms niet hebt. Een huishoudhulp van De Vlinder neemt deze zorg graag op zich. Van de badkamer tot de keuken. 

Iemand die aan het poetsen is als dienst Enthousiaste kuisman

Hulp bij het wassen en strijken van je kleren

Zo veel leuke outfits en zo weinig tijd om ze allemaal te dragen. Dit brengt een heleboel was met zich mee. En daarna moet het nog gestreken worden ook. Onze huishoudexperten weten perfect welke wasbeurt er nodig is voor jouw kleren. Bovendien kunnen ze strijken volgens de regels van de kunst. 

Iemand die strijkt als dienst Image

Hulp bij het koken

Ben je geen held in de keuken? Of heb je geen tijd om elke dag vers te koken? Laat een huishoudhulp van De Vlinder in jouw keuken aan de slag om jou van de beste maaltijden te voorzien. Jij kan beslissen wat de pot schaft, of laat je verrassen door de eigen recepten van onze huishoudhulpen. Eén ding is zeker, het zal smaken naar meer. 

Een pan op het vuur Man die kookt

Boodschappen doen

Geen tijd of zin om nog langs de winkel te passeren? Onze huishoudhulpen doen dit graag voor jou. Geef je boodschappenlijstje door en wij zorgen dat je boodschappen thuis in jouw koelkast belanden. Dit kan enkel als de huishoudhulp zich te voet of met de fiets naar de winkel kan verplaatsen.

Een supermarkt vrouw die boodschappen doet

Interesse in hulp van een huishoudhulp van De Vlinder? Ontdek dan snel hoe je klant kan worden. Wij helpen je graag verder.

Word klant bij ons